Direct naar de inhoud.

20 mei: Clovers End live bij RTV Stadskanaal!

  • door:
  • op:

Clovers EndS-EXPRESS – Clovers End is een folkband uit regio west Groningen die muziek maakt in Ierse-, (Bal)Folk- en Country sferen. Het is een bandje dat voornamelijk veel plezier beleeft in het maken van allerlei soorten wereldmuziek. Ze spelen vooral Ierse Folk, Balfolk, Amerikaanse Folk (Country dus) maar ook Oost-Europese Folk (Balkan) komt om de hoek kijken. De liederen zijn zowel instrumentaal als met zang.

Sinds april 2014 zijn ze officieel begonnen met optreden, en sinds dit jaar beginnen ze echt fanatiek met zoeken naar locaties om te spelen.

Op dit moment spelen ze met 4 instrumentalisten: Iris op Viool en Harp, Tim David op Gitaar en Bouzouki, Derk op Draailier, Irish Whistles en Bodhrán, en Patch op Bas en Gitaar. Oh jah, Derk zingt ook nog!

Vrijdag 20 mei spelen ze live in het vrijdagavondprogramma de S-Express.
De S-Express is er iedere vrijdagavond vanaf 18.00 uur waarin de programmamakers in het laatste gepresenteerde uur (tussen 20.00 uur en 21.00 uur) een podium bieden aan lokaal en regionaal talent.
Tot aan de zomervakantie zit het al helemaal al maar daarna is er weer ruimte.
Ben of ken jij lokaal of regionaal talent? Kijk dan om www.s-express.nl voor meer informatie of geef je nu al op via alex@rtvstadskanaal.nl

Bij de liveoptredens in de S-Express is vaak een zeer beperkt aantal plaatsen voor liefhebbers beschikbaar. Mocht je eens willen komen kijken / luisteren dan kun je dat mailen aan alex@rtvstadskanaal.nl. We laten je dan z.s.m. weten of er nog ruimte is..-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal