Direct naar de inhoud.

Muzikale aftrap in De Verrekieker door Bert Hadders

  • door:
  • op:

Bert-Hadders (1)DROUWENERMOND – Na een tijd van het onderzoeken van de mogelijkheden en onmogelijkheden en verdere voorbereidingen opent 11 juni Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker haar deuren in de voormalige koestal van een boerderij aan het Zuiderdiep in Drouwenermond. De organisatie richt zich op kleinkunst, theater en toneel, singer-songwriters, luisterlied en koren, cabaret, dichters en verhalen vertellers, zowel in het Nederlands als Drents en Gronings. “Daarbij willen we een podium bieden aan gevestigde artiesten, maar ook aan beginnende talenten”, aldus een woordvoerder.

Er is een gevarieerd programma voor 11 juni samengesteld: de deur is vanaf 15 uur open en de opening wordt verricht door wethouder Albert Trip, vervolgens neemt Bert Hadders om 16 uur de aftrap op het podium. Aansluitend een autobiografische theatermonoloog door Hetty Rats, gevolgd door support acts van: Roy Sipma (winnaar van PopSport Drenthe 2015), Lilian Zielstra (winnaar van Write Now! Groningen 2015) en Ol,houd (spelen in het Gronings en het Nederlands). Doorlopend theatraal vermaak door Podiumkunsten Aan Zee uit Delfzijl.Het openingsprogramma duurt tot 20 uur, de entrée is vrij, aanmelden is niet nodig en de inwendige mens komt ook aan z’n trekken.

De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

[ingezonden]-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal