Direct naar de inhoud.

Kinderfeestweek in Veendam zet de wereld op zijn kop

  • door:
  • op:
F: kinderfeestweek.nl
Foto: kinderfeestweekveendam.nl

VEENDAM – Door Berry Harms – Sinds 2004 wordt jaarlijks een christelijk Kinderfeestweek georganiseerd  in de laatste week van de zomervakantie. Samen met een grote groep vrijwilligers wordt op het Ballonveld in Borgerswold een vrolijk feestprogramma gedraaid met de kinderen.

Elk jaar is er ook een thema uit de bijbel. Er is tijd voor sport en spel en de leiding heeft persoonlijke aandacht voor de kinderen. In 2014 werd voor het eerst ook een programma voor tieners georganiseerd op de avonden: Prime Time. “Deze feestweek organiseren we in samenwerking met de Unie Baptisten Veendam en de vrije baptisten de Ontmoeting”, aldus een woordvoerder van de organisatie. Samen met deze christelijke gemeenten is “Veendam in Beweging” opgericht van waaruit overkoepelende initiatieven worden ontplooid.

Als je ooit bij de KinderFeestWeek bent geweest, dan snap je helemaal wat dat betekend: een heerlijke week samen met veel andere kids, lekker meedoen met allerlei leuke dingen, mooie dingen maken en voelen, uit je dak gaan met zingen en verf-tikkertje of huttenbouwen, zoveel gaafs dat iedereen het leuk vindt. De toegang is gratis, dus kom langs als je zin hebt. Deze zomer is de kinderfeestweek van Maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus. Noteer het alvast in je agenda. Het Thema:”David ”de wereld op zijn kop”.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal