Direct naar de inhoud.

Gemeentebestuur ontvangt SIVO-delegatie in gemeentehuis te Exloo

  • door:
  • op:
F: Klaas Dijkstra
F: Klaas Dijkstra

BORGER-ODOORN – Donderdag 4 augustus is de traditionele ontvangst van de SIVO-delegatie door het gemeentebestuur van Borger-Odoorn. Van woensdag 3 tot en met zondag 7 augustus is Odoorn weer gastheer voor de inmiddels 32 e editie van het Internationaal Folkloristisch Dansfestival SIVO.

Traditioneel ontvangt het gemeentebestuur een delegatie van deelnemers en organisatoren van het festival, de dag na de officiële openingsmanifestatie. Wethouder Albert Trip spreekt de vertegenwoordigers toe. Tijdens de begroetingsceremonie bieden delegaties en gemeentebestuur elkaar over en weer cadeaus aan. Het gebruikelijke ‘haringhappen’ zorgt tijdens de ontvangst voor de vrolijke noot. Een leuke Nederlandse traditie tussen de internationale culturen van de SIVO dansgroepen.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal