Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeentebestuur ontvangt SIVO-delegatie in gemeentehuis te Exloo

F: Klaas Dijkstra

F: Klaas Dijkstra

BORGER-ODOORN – Donderdag 4 augustus is de traditionele ontvangst van de SIVO-delegatie door het gemeentebestuur van Borger-Odoorn. Van woensdag 3 tot en met zondag 7 augustus is Odoorn weer gastheer voor de inmiddels 32 e editie van het Internationaal Folkloristisch Dansfestival SIVO.

Traditioneel ontvangt het gemeentebestuur een delegatie van deelnemers en organisatoren van het festival, de dag na de officiële openingsmanifestatie. Wethouder Albert Trip spreekt de vertegenwoordigers toe. Tijdens de begroetingsceremonie bieden delegaties en gemeentebestuur elkaar over en weer cadeaus aan. Het gebruikelijke ‘haringhappen’ zorgt tijdens de ontvangst voor de vrolijke noot. Een leuke Nederlandse traditie tussen de internationale culturen van de SIVO dansgroepen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.