Direct naar de inhoud.

Kledingbank Maxima op zoek naar ander pand

  • door:
  • op:

maxima kledingbankVEENDAM – (Berry Harms) Kledingbank Maxima Veendam/Menterwolde is op zoek naar goedkopere huisvesting. Voorzitter Gherie ter Steege zoekt bij voorkeur een leegstaand (winkel)pand, waar haar organisatie voor een goedkope huur de kledingbank kan voortzetten.

Maxima zit nu bijna 2.5 jaar aan het Beneden Verlaat in Veendam. In het voormalige pand van Marko. De kledingbank is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Veendam, Menterwolde en Pekela die moeten rondkomen van een uitkering op bijstandsniveau.

Ondanks dat Maxima een zuinig beleid voert, hebben ze te maken met hoge energiekosten die ze zelf moeten betalen. De huur wordt betaald door gemeente Veendam, Menterwolde en de Pekela`s. `En nu de economie weer aantrekt, heeft de huidige eigenaar van het pand borden geplaatst om zo een huurder of koper voor het pand te interesseren. Dus dan moeten we er definitief uit`, aldus Gherie ter Steege.

De kledingbank gaat 6 september weer open. Vanaf die dag kunnen klanten gratis kleding uitzoeken uit de wintercollectie. Maxima heeft vestigingen in o.a. Veendam, Groningen, Winschoten en Delfzijl.

Meer informatie over Maxima en de werkwijze: www.kledingbankmaxima.nl-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal