Direct naar de inhoud.

Open Dag Dierentehuis Ter Marse

  • door:
  • op:

Dierentehuis Ter MarseSTADSKANAAL – Op 1 oktober organiseert Dierentehuis Ter Marse een Open Dag in haar onderkomen aan de stelmaker 10 te Stadskanaal. Met onze Open Dag wil het asiel laten zien hoe alles in zijn werk gaat. Iedereen heeft dan een keer de kans om een kijkje achter de schermen te nemen. De honden, poezen en kittens zullen luidkeels om uw aandacht schreeuwen.

Verder zijn er veel activiteiten, zoals een rommelmarkt, diverse spelletjes, bezichtiging dierenambulance en kunt u op de foto met uw eigen huisdier, er is een dierenfotograaf aanwezig. Zoekt u een nieuw huisdier, denk dan even aan één van onze poezen, kittens of honden. U kunt kennis met ze maken op 1 oktober, ze wachten op u. U bent van harte welkom. Ook als er geen kameraadje voor u bij zit bent u natuurlijk van harte welkom. In verband met voorbereidende werkzaamheden zullen wij vrijdag 30 september gesloten zijn. De open dag zal gehouden worden van 11:00 tot 15:00 uur.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal