Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Vier Spatiën en Rode Wijn en Beerenburg in De Verrekieker

DROUWENERMOND  – In het kader van de Poëzieweek treden De Vier Spatiën zaterdagavond 28 januari op in De Verrekieker, een tot podium omgebouwde (lekker warme) stal in Drouwenermond.

“Gewoon een rijtje woorden” staat voor een vrolijke, onverwachte mix van gedichten en korte verhalen, gebracht door De Vier Spatiën en verweven met muziek, gespeeld en gezongen door Erik Seggers. De Vier Spatiën, Gerdien Halfman, Annie Martens, Marijke van Es én één grote onbekende, maken zich druk over: is dit nu literatuur, of gewoon een rijtje woorden?

Naast De Vier Spatiën en Erik Seggers is er ook muzikale omlijsting van Rode Wijn en Beerenburg. Dit duo uit Friesland bestaat uit Lieneke Bolier en Arend Jan Talens en speelt rustige luisterliedjes afgewisseld door wat meer uptempo nummers.

De deur en bar (waar de inwendige mens ook aan z’n trekken komt) zijn geopend vanaf 19.30 uur en de toegang bedraagt € 6,- per persoon, aanmelden vooraf is niet nodig. Voor verdere informatie: de-verrekieker@online.nl of 0599-611036.  – Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.