Direct naar de inhoud.

Voorjaarsfestival in ‘De Verrekieker’ Drouwenermond

  • door:
  • op:
Foto: verrekieker.nl

DROUWENERMOND – Zaterdag 17 juni sluit kunst- en cultuurpodium De Verrekieker haar eerste seizoen af met een prachtig Voorjaarsfestival. Kom genieten van een veelzijdig kleinkunst-programma dat om 15.00 uur van start gaat en tot (ver) in de avond doorloopt. De deur gaat om 14.00 uur open en de entree bedraagt 5 euro.

Veelzijdig

Op de programmering staan o.a. de Rederijkerskamer Borger, Popkoor “ffwnn” uit Jipsingboertange, Troubadour Jan Willem van Opstal en Toneelgroep StageMates uit Slochteren. Op de website staat het volledige programma en het tijdschema.

Vrijkaarten

Eind augustus gaan we van start met ons tweede seizoen met o.a. Erwin de Vries (2 september) en De Stroatklinkers (17 december). Onder de bezoekers van het Voorjaarsfestival verloten we twee vrijkaarten voor het optreden van Erwin de Vries, à €12,50.

De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op verrekieker.nl en Facebook.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal