Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Roelof van der Velde en Wessel Klooster in De Verrekieker

DROUWENERMOND – Zaterdag 4 maart staan Roelof van der Velde en Wessel Klooster in De Verrekieker, het Kunst- & Cultuurpodium in Drouwenermond. Roelof van der Velde is een Groningstalige liedjeszanger uit Winschoten. Zijn hele leven maakt hij al muziek en hij startte ruim tien jaar geleden met het schrijven van zijn huidige repertoire. Na een aantal jaren als zanger en gitarist van VaNDOaGE, is Roelof tegenwoordig met soloprojecten bezig. Om zo dicht mogelijk bij huis te blijven, zowel qua gevoel als fysieke afstand, kiest hij voor de Groningse taal en voor zijn teksten put Roelof vooral uit het dagelijks leven; de maatschappij, de liefde en de tragiek van het leven zijn dankbare onderwerpen.

Wessel Klooster is een 21 jaar oude singer-songwriter uit Meppel en herken je aan zijn baardje, bril en mooie pop/folk liedjes met de nodige humor. Mooie rustige luisterliedjes en wat steviger werk wisselen elkaar af, met een mogelijke verdwaalde cover tussendoor. Hij maakte onder meer naam door zijn optreden in 2015 tijdens Eurosonic in Groningen en trad onder meer al op in het voorprogramma van de Intergalactic Lovers en van Bløf. Met zijn sympathieke en energieke performance weet Wessel het hele publiek achter zich te krijgen.Kom luisteren naar zijn liedjes, verhalen en droge grapjes in De Verrekieker,een show van Wessel Klooster is een gegarandeerd succes.

Aanvang 20 uur, deur en bar open vanaf 19.30 uur, toegang €7,50 per persoon.Reserveren is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Voor informatie: de-verrekieker@online.nl of 0599-611036.Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

[ingezonden]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.