Direct naar de inhoud.

Optreden van Tip Jar in De Verrekieker

  • door:
  • op:
Foto: Wil Crooymans

DROUWENERMOND  – Zaterdag 26 augustus treedt Tip Jar op in De Verrekieker. Tip Jar, letterlijk: fooienpot, heeft een fijn repertoire in het genre americana, met uitstapjes naar pop, folk, blues en jazz. Eerlijke en pure muziek, waarin steeds de essentie en het karakter van het liedje het uitgangspunt is. Tip Jar is het muzikale project van Bart de Win, Arianne Knegt en Harry Hendriks.

Rockabilly

Bart de Win draait al heel wat jaren mee in de muziek, was vijftien jaar lang Vaste Man bij Gerard van Maasakkers, tourt met internationale artiesten als Iain Matthews, Walt Wilkins en The Birds of Chicago, gaf les aan jong talent zoals Shirma Rouse en bracht daarnaast onder eigen naam drie albums met roots-muziek uit.
Arianne Knegt debuteerde als leadzangeres bij country- en rockabillygroep ‘Mary-lou & The Good Old Boys’ en maakte deel uit van Bart’s band ‘The Simple Life’. Harry Hendriks verdiende net als Bart zijn sporen bij Gerard van Maasakkers, is een fenomenale begeleider, en timmert ook als frontman aan de weg met zijn veelzijdig repertoire.

Welkom

Tip Jar treedt zaterdag 26 augustus op vanaf 20.30 uur. De deur en bar zijn open vanaf 20.00 uur. Entree bedraagt €10,-. Reserveren kan via reserveren@verrekieker.nl of 0599-611036, maar ook zonder reservering bent u van harte welkom.

Adres

Kunst- & Cultuurpodium De Verrekieker is te vinden aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond en op www.verrekieker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-