Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rene Karst bij cd-presentatie ‘Het Artiesten Festival’

NIEUW-BUINEN – CD serie van “Stichting Lucky Joe” komt terug, maar dan wel in een nieuw jasje! Als verlenging op het gelijknamige tv-programma presenteren Lucky Joe (Joseph Plat) & Franky Stardust “Het Artiesten Festival Deel 1”. Een CD met gevarieerde muziek van bekend en onbekend talent. Zo vind je op deze cd muziek van: o.a. Jacques Herb, Ronnie Tober, Marianne Veenstra, Franky Stardust, Carlo Verkooijen, Angelique van Elteren, Johan Ensing en René Karst. Naast artiesten uit eigen land gaan we de grens over met Duitse sterren als Sabrina Stern, Marion & Sabine, Ferenc Dohar en Gaby Davids.

Dorpshuis Nieuw-Buinen

De CD wordt gepresenteerd op zondag 29 januari in Het Dorpshuis Nieuw-Buinen welke zich bevind in MFA De Noorderbreedte te Nieuw-Buinen. Een groot deel van artiesten zal hun liedjes live ten gehore brengen.Om 14:00 uur barst het feest los en kunt u genieten van optredens van: René Karst, Silvia Swart, Sabrina Stern, Johan Ensing, Gré Parelmoer, Ferenc Dohar, Marion und Sabine, Franky Stardust, Marianne Veenstra en Gaby Davids.

Gratis
Entree is helemaal gratis (reserveren gewenst vol=vol). De gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij Stichting Lucky Joe Nieuw-Buinen. Mail naar info@luckyjoe.nl of bel naar 0599-616701.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Rene Karst bij cd-presentatie ‘Het Artiesten Festival’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.