Direct naar de inhoud.

Briljant echtpaar in Veendam

  • door:
  • op:
65 jarig huwelijk Bakker (F: Peter Panneman)

VEENDAM – (Peter Panneman) – Het was vandaag (6 februari 2017) precies 65 jaar geleden dat Menno Bakker(89) en Wijkie Westers (92) elkaar het ja-woord gaven in het gemeentehuis van Veendam. Het was 5 jaar eerder (2e kerstdag 1947) dat ze elkaar in zaal Concordia bij de gereformeerde Kerk in Wildervank tijdens een muziekuitvoering leerden kennen.

Het Briljanten bruidspaar kreeg 2 zoons en 1 dochter,5 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft o.a 25 jaar aan de Jacob Bruggemalaan gewoond en wonen nu naar volle tevreden nog zelfstandig aan de Molenstreek. Menno is o.a 17 jaar uitvaartbegeleider geweest en Wijkie is een aantal jaren verkoopster geweest bij modezaak Max Dohle in de Veendammer Kerkstraat. Het feestelijke feit is inmiddels met de familie gevierd.

Locoburgemeester Jaap Velema feliciteerde het echtpaar persoonlijk maandagmorgen bij het echtpaar thuis in Veendam.

 -advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal