Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

St. Antoniusschool organiseert succesvolle Sport-en Speldag

St. Antoniusschool

MUSSELKANAAL – Afgelopen vrijdag is in sporthal De Veenhorst een succesvolle dag gehouden vol sport en spel. Meer dan 600 leerlingen kwamen naar de sporthal bij de St. Antoniusschool om een dag enthousiast te sporten en spelletjes te doen. De deelnemende leerlingen kwamen van zes verschillende basisscholen uit Musselkanaal.

De dag werd door de St. Antoniusschool georganiseerd voor alle groepen. Vanaf half 8 ’s ochtends waren de leerkrachten druk in de baan om alles in goede banen te leiden. Zo waren er verschillende activiteiten voor de kleuters, middenbouw en bovenbouw, onder andere een behendigheidscircuit, tumblingbaan en judo clinic met behulp van de lokale judovereniging. De St. Antoniusschool kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Het is nu eerst een week voorjaarsvakantie, daarna zullen de boeken weer worden opengeslagen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.