Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dichter Cornelis Bosker schenkt werk aan Treant-locatie Refaja

STADSKANAAL – In ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, onderdeel van Treant Zorggroep, zijn regelmatig exposities te bezichtigen. Zo exposeerde gelegenheidsdichter Cornelis Bosker afgelopen maanden zijn werk op de polikliniek Oogheelkunde in Refaja.

Als dank voor de belangstelling, betrokkenheid en hartelijkheid van de medewerkers en patiënten heeft Bosker besloten een van zijn geëxposeerde werken aan Treant te schenken. Dit werk, ‘Windekind’ genaamd, is blijvend te zien in de wachtkamer van Oogheelkunde in Refaja. Bosker overhandigde zijn werk onlangs aan de kunstcommissie van de drie ziekenhuislocaties van Treant Zorggroep.

Als gelegenheidsdichter laat Cornelis Bosker zich inspireren door onder meer Dollard en benedenloop Eems, noordelijke natuur, Groninger landschap en mensen die opvallen in hun doen en laten. Zijn werken betreffen uitsluitend artistiek vormgegeven prenten met rijmgedichten.

Foto: Kunstcommissie ziekenhuiszorg Treant Zorggroep

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

1 Reactie op “Dichter Cornelis Bosker schenkt werk aan Treant-locatie Refaja

  1. Thea vd Werf

    Johan W Pots bedankt voor het maken van de foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.