Direct naar de inhoud.

Nieuwe exposities in ziekenhuislocatie Refaja

  • door:
  • op:
Foto: B J Brinkman / RTV1

STADSKANAAL – Vanaf maart exposeren kunstenaars Wasdi Wartorejo, Natascha Rodenburg en Sandra Vos hun werk in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, onderdeel van Treant Zorggroep. De exposities van Wartorejo en Rodenburg zijn tot en met juni te bezichtigen in de gangen van het hoofdgebouw in Refaja en het werk van Vos is te zien op de polikliniek Oogheelkunde, op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Wasdi Wartorejo
Wasdi Wartorejo, een autodidact kunstschilder, is geboren in Java (Indonesiƫ). Als hobby schildert hij landschappen, portretten en stillevens. Meer informatie: www.wasdiw.nl.

Natascha Rodenburg
Natascha Rodenburg is een Nederlands-Nieuw Zeelandse autonome kunstenaar. In 2016 is ze na twintig jaar verrijkt en bezield weer teruggekeerd naar Nederlandse bodem. Meer informatie: www.natascharodenburg.com

Sandra Vos
Het werk van Sandra Vos uit Stadskanaal kenmerkt zich door abstract kubisme. Ze werkt met veel kleur, pasteus opgezet. Haar werk bestaat uit veel lagen, om zo de kleuren intens en bijzonder te maken-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal