Direct naar de inhoud.

Veel belangstelling voor open dag Vliegclub Westerwolde (Video)

VLEDDERVEEN – Met een helikopter of een vliegtuig de lucht in. Dat was een van de vele mogelijkheden tijdens de open dag van vliegvereniging Westerwolde afgelopen zaterdag 19 augustus. Daarnaast konden de  bezoekers van de open dag een groot aantal verschillende types vliegtuigen bewonderen. Tijdens rondleidingen kregen belangstellenden ook een kijkje achter de schermen van het vliegveld.
 

Van de open dag werd veel gebruik gemaakt. Dadelijk bij opening was het al heel druk. Waarschijnlijk omdat de laatste open dag van de vliegclub alweer bijna 10 jaar geleden werd gehouden.

 

Secretaris Timo Achterberg van de vliegclub spreekt dan ook van een geslaagde dag. Het bestuur gaat kijken wanneer er weer een open dag wordt gehouden. Duidelijk is wel dat belangstellenden dit keer niet bijna 10 jaar hoeven te wachten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-