Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

20-jarig bestaan ‘City’ Hotel Stadskanaal

Marc van Kempen – (F: Harry Cats)

STADSKANAAL – Onlangs (21 december) was het feest in 4-sterren Cityhotel Stadskanaal. Het hotel is namelijk 20 jaar gevestigd op de hoek van het Raadhuisplein en Geert Teisplein in het stadscentrum van Stadskanaal. Tijd voor een feestje. Gasten, medewerkers en belangstellenden lieten zich tijdens een informeel samenzijn de aangeboden hapjes en de drankjes dan ook goed smaken.

Directeur Marc van Kempen kijkt met een goed gevoel terug op de bijeenkomst. “Het was gezellig druk en de sfeer was prima”. Van Kempen is alweer ruim dertien jaren actief in het hotel. Begin dit jaar stapte het hotel af van de Best-Western formule en ging het verder onder de naam Cityhotel. “Dat is een goede keuze geweest. Bovendien spreekt de naam meer tot de verbeelding: het geeft duidelijk weer dat het hotel in het centrum is gevestigd”, aldus van Kempen.

Cityhotel Stadskanaal wordt naast veel zakelijke boekingen ook goed gevonden door toeristen. Veel hiervan komen uit Duitsland en zien Stadskanaal als een leuke plaats voor een weekendje uit. Ook kun je er regelmatig een bekende Nederlander spotten. Het Geert Teis theater is pal naast het hotel gesitueerd en dus wordt er regelmatig een overnachting geboekt.

[ bron: Nieuwsbode]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

4 Reacties op “20-jarig bestaan ‘City’ Hotel Stadskanaal

  1. Gefeliciteerd vanuit stadshart 11 🎉🎈👍

  2. Het is leuk en gefeleciteerd,m maar Sradskanaal is geen stad

  3. Gefeliciteerd wij kijken op het Hotel , blokwieke 98

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.