Direct naar de inhoud.

Carillon en WP Harmonie orkest in Veendam

  • door:
  • op:

VEENDAM –  (video) – Ter afsluiting van de open Torendag zaterdag 9 juni jongstleden hebben beiaardier Vincent Hensen en de Winkler Prins Harmonie o.l.v. van Jack Horst een duo-concert gegeven op het plein bij de grote kerk in Veendam. Een uniek en uitdagende concert waarbij de beiaardier hoog in de toren zat en de leden van Winkler Prins Harmonie op het plein speelden. Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een aantal muziekstukken gespeeld o.a. Bohemian Rapsody van Queen, Halleluja van Leonard Cohen en van de Nederlandse componist Jacob de Haan de White Stone.

RTV1 en ParkstadVeendam waren erbij en maakten samen deze sfeerreportage. Het nummer ‘Halleluja’ laten we zien en horen, geniet van het samenspel van het Carillon en Orkest in beeld en geluid.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal