Direct naar de inhoud.

UWV: Veel werk in de techniek

  • door:
  • op:

VEENDAM/GRONINGEN – De technische branche schreeuwt om mankracht! Werkzoekenden die nu elektromonteur of installatietechnicus willen worden, hebben 100% slagingskans. En daarvoor is het niet noodzakelijk dat ze een ellenlang cv hebben vol diploma’s of ervaring. Talent voor en affiniteit met techniek zijn belangrijker dan ooit! Omscholing tot monteur of technicus leidt dan ook per definitie tot een zeer grote kans op werk in de technieksector.

Werkplein

Werk in Zicht organiseert op woensdag 5 september vanuit Kansrijk Beroep een voorlichtingsbijeenkomst op het Werkplein in Groningen voor iedereen die geen werk heeft en een baan zoekt in de installatie- of elektrotechniek. We zijn op zoek naar potentiƫle monteurs in de breedste zin van het woord: Hulpmonteurs, bliksembeveiligingsmonteurs, gas- water en lichtmonteurs, enzovoorts.

Omscholing

In vervolg op de bijeenkomst start Werk in Zicht een omscholingstraject tot elektro- en installatiemonteurs. Kandidaten kunnen tijdens dit traject een twee- of driemaandelijkse opleiding volgen. Ook behoort een BBL-opleiding van twee jaar tot de mogelijkheden. En het allermooiste: Kandidaten die hun opleiding succesvol afronden, zijn verzekerd van een contract! Het vooruitzicht van een baan maakt dit initiatief extra aantrekkelijk, zowel voor werknemers die op zoek zijn naar werk in de techniek als werkgevers die hard op zoek zijn naar technisch vakbekwaam personeel.

Cv doet er niet toe. Werkzoekenden die gemotiveerd zijn, talent hebben voor techniek en bereid zijn een opleidingstraject te volgen zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Ze kunnen zich opgeven via www.kansrijkberoep.nl.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal