Direct naar de inhoud.

informatiebijeenkomst zwangeren en hun partner

  • door:
  • op:
Scheper ziekenhuis Emmen (F: RTV1)

STADSKANAAL/EMMEN – Treant Zorggroep houdt op maandag 10 september een informatiebijeenkomst voor zwangeren en hun partners uit de regio’s Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Hiermee kunnen aanstaande moeders en hun partners zich voorbereiden op een mogelijke (poli)klinische bevalling op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. De bijeenkomst is op ziekenhuislocatie Scheper aan de Boermarkeweg 60 in Emmen en vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in vergaderruimtes 1 + 2.

Uit cijfers blijkt dat maar liefst 60 procent van de zwangeren, om wat voor reden ook, tegen de verwachting in moet bevallen in het ziekenhuis. Het is daarom goed om op voorhand al een beeld te hebben van het ziekenhuis en de kraamafdeling. De bijeenkomst is erop gericht om door een goede voorbereiding op een mogelijke ziekenhuisbevalling, onnodige angst en spanning te voorkomen. Tijdens de informatiebijeenkomst geven een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en een medewerker van een kraamzorginstelling tekst en uitleg en beantwoorden eventuele vragen. Indien mogelijk krijgen de zwangeren en hun partners na afloop een rondleiding over de afdeling.

Aanmelden:
Emmen: via 0591 69 13 52 of bij polikliniek Gynaecologie
Stadskanaal: via 0599 65 41 60 of bij de secretaresse van afdeling E
Hoogeveen: via 0528 28 63 81  / secr.vrouwenkind@treant.nl of bij de secretaresse van afdeling Vrouw en Kind-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal