Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerken Stadskanaal op moonlightshopping

Gospelkoor Dabar

STADSKANAAL – Ook dit jaar staan de gezamenlijke kerken uit Stadskanaal weer op de moonlightshopping op vrijdag 14 december in het centrum van Stadskanaal. De stand staat bij de fontein op het Europaplein. Er zullen koren optreden, o.a. Dabar en Rejoice. Er is een wensboom waarin u uw wens mag hangen voor het jaar wat komt.

Halleluja

Wethouder Johan Hamster zal de wensboom om 21.45 uur ontsteken en daarna wordt er samen het ‘Ere Zij God’ gezongen. Zoals het er nu uit ziet zal Dabar ook het nummer Halleluja van Lenard Cohen zingen om ongeveer 21.15 uur en dat willen ze dan graag samen met aanwezige publiek doen.

De ‘Kerken In Samenwerking Stadskanaal’ nodigen u van harte uit om de stand te komen bezoeken en te luisteren naar de optredens. Die zullen plaats vinden om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur. U bent dan welkom

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.