Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuw terras doet goede zaken

Foto en tekst: Peter Panneman

VEENDAM – De herinrichting van het Raadhuis- en Veenlustplein nadert zichtbaar zijn voltooiing in het Veendammer centrum. Op Goede Vrijdag ging voor het eerst het terras van de familie Kielman beter bekend als “Het lekkerste plekje van Veendam” op het nieuw aangelegde plein los. Ook zaterdag was het terras onder ideale weersomstandigheden gezellig vol. “Niet alleen het lekkerste plekje, het is zelfs het mooiste plekje van Veendam” aldus een enthousiaste terrasbezoeker die zichtbaar zit te genieten van het uitzicht op gemeentehuis, een rijksmonument uit 1878.

“De Finishing Touch moet nog gebeuren, zoals schermen om het terras en parasols maar we krijgen nu al zeer veel positieve reacties van de bezoekers”, aldus Janine Mengerink-Kielman die met haar personeel even moet wennen aan de nieuwe terras-indeling. Maar dat het uiteindelijk helemaal goed komt is ze helemaal van overtuigd.

Twee weken eerder

Dat er snel gewerkt is aan het terras en plein is op onderstaande foto goed te zien. Die is ongeveer 14 dagen eerder genomen. Het doel om met Pasen los te zijn is dan ook prima gelukt.

Foto: B.J. Brinkman – RTV1

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.