Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Speelgoedzaak Top 1 Toys Veendam geopend

Foto: Peter Panneman

VEENDAM – De broers Johnny en Marcel de Weijs openden zaterdagmorgen, onder toeziend oog van vader Johan, om exact 9 uur hun speelgoedzaak Top 1 Toys aan de Promenade in Veendam. De eerste klanten stonden al 20 minuten voor de opening voor de deur te wachten. Hiermee heeft Veendam weer een echte speelgoedwinkel binnen de gemeentegrenzen. De zaak heeft een vloeroppervlakte van 560 m2.

Johnny en Marcel de Weijs (uit Muntendam en Haren) gaan als franchiseondernemers nieuw leven in het voormalige Intertoys pand blazen. “Gat in de markt”, aldus Johnny, die 18 jaar een tabakszaak in Groningen heeft gerund, en een huurcontract voor 10 jaar is aangegaan.

De gebroeders De Weijs wilden graag een openingsstunt, maar dat was niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen.

Lees ook: Top1Toys vestigt zich in voormalig Intertoys-pand

Bron en foto’s: Peter Panneman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.