Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wim van de Pol voorzitter College van Bestuur Noorderpoort

.

GRONINGEN – De Raad van Toezicht van Noorderpoort benoemt per 1 mei 2020 Wim van de Pol als de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Noorderpoort. Hiermee neemt Van de Pol het stokje over van Rob Schuur, die per 1 mei 2020 zijn functie als voorzitter van het College van Bestuur van Noorderpoort neerlegt.

Continuïteit organisatie 
De Raad van Toezicht benoemt Van de Pol, na raadpleging van onder andere de Ondernemingsraad, de Centrale Studentenraad en de directeuren van Noorderpoort. Volgens de RvT is Van de Pol goed aangesloten op alle ontwikkelingen binnen het mbo-landschap en met zijn benoeming verwacht de RVT dat Noorderpoort de ingeslagen richting doelmatig kan voortzetten. Ook de continuïteit binnen de organisatie speelt een rol in de benoeming, evenals positieve ervaringen die de afgelopen jaren al opgedaan zijn. De RvT ziet uit naar een constructieve en innovatieve samenwerking met de nieuwe voorzitter.

Leven lang ontwikkelen en goed onderwijs
‘Deze benoeming is natuurlijk prachtig en eervol,’ aldus Wim van de Pol. Volgens de bestuurder wil Noorderpoort als partner de regio versterken: ‘En wat is er mooier dan op deze manier kunnen bijdragen aan het succes van onze studenten.’ De benoeming gaat op 1 mei in en tot die tijd gaan Schuur en Van de Pol gewoon door met wat ze nu ook steeds al doen: ‘Elke dag zetten we ons in om alle facetten van ons onderwijs te versterken. Hierbij leggen we de focus op een leven lang ontwikkelen. Daar gaan we gewoon mee door, elke dag, stapje voor stapje.’

Over Wim van de Pol
Wim van de Pol is sinds 2008 lid College van Bestuur van Noorderpoort. Naast zijn werkzaamheden bij Noorderpoort is Van de Pol lid van de Raad van Toezicht van COSIS en bestuurslid bij Noorderlicht.
De procedure voor de werving van een nieuw lid voor het College van Bestuur van Noorderpoort start op korte termijn.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.