Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Taalhuizen gaan weer open

Foto: Biblionet Groningen

REGIO – De afgelopen weken openden de bibliotheken in Oost-Groningen de deuren. Vanaf maandag 15 juni gaan ook de Taalhuizen in o.a. de gemeenten Veendam en Pekela weer open. Deelnemers kunnen vanaf deze datum, op afspraak, terecht in de bibliotheken.

Moeite met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer? Je bent niet alleen. Het Taalhuis is dé plek in de bibliotheek waar je terecht kunt voor hulp. Je hoeft geen lid te zijn. Je vindt er bijvoorbeeld speciale leesboeken, oefenboeken en gratis taalcursussen. Vanaf maandag 15 juni gaan de Taalhuizen in Oost-Groningen weer open. In de gemeenten Veendam en Pekela kunnen deelnemers op afspraak langskomen.

Taalhuis Veendam

Het Taalhuis in de gemeente Veendam gaat weer open. Deelnemers kunnen telefonisch of per mail een afspraak maken met taalhuiscoördinator Lijja de Vries (06 256 813 50 of taalhuisveendam@noorderpoort.nl).

  • Maandag en dinsdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Veendam

Taalhuis Pekela

Het Taalhuis in de gemeente Pekela gaat weer open. Deelnemers kunnen telefonisch of per mail een afspraak maken met taalhuiscoördinator Marian Kiewiet (06 134 915 44 of TaalhuisPekela@outlook.com).

  • Woensdag van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Oude Pekela
  • Vrijdag van 8.30 – 10.00 uur bij Afeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.