Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Edzes tijdelijk directeur bij Wedeka

Jan Edzes. Foto: LinkedIn

REGIO – Jan Edzes zal vanaf 1 februari beginnen als tijdelijk directeur bij Wedeka. Hij zal hiermee de taken van Grietje Kalfsbeek overnemen. Na ruim vier jaar stopt zij bij Wedeka en gaat zij aan de slag als bestuurder bij Wender.

Edzes

Edzes is momenteel werkzaam als algemeen directeur bij Emco Groep in Emmen. Deze functie zal hij gaan  combineren met zijn nieuwe functie bij Wedeka. Hij zal het tijdelijke periode van een jaar de functie bij Wedeka op zich nemen. Wedeka is voor hem niet onbekend. Voordat hij begon bij de Emco groep heeft Edzes werkzaamheden bij Wedeka gedaan als divisiemanager en adjunct directeur.

1 Reactie op “Jan Edzes tijdelijk directeur bij Wedeka

  1. Daar kunnen ze “blij” mij zijn, een slechter mens hadden ze niet kunnen uitzoeken. Namens de participatieraad ooit met een aantal mensen met o.a. de wethouder destijds Bieze, hoofd Sociale Zaken met hem in gesprek geweest.
    Hij was er nota bene trots op dat mensen die een uitkering aanvroegen op alle manieren ontmoedigd werden (ook al hadden ze er recht op) En dan lekker gniffelen naar de wethouder en de Hoofd Sociale zaken.
    Maar intussen zelf wel een beloning boven de balkenende norm, en een exclusieve onkosten en pensioen regeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.