Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sint Maarten & Sinterklaas in Stadskanaal Centrum

logo centrum winkeliers StadskanaalSTADSKANAAL – Op dinsdag 11 november geven de winkeliers de kinderen de gelegenheid langs de winkels te gaan voor een traktatie. Sint Maarten is een belangrijk volks-en vooral kinderfeest in Nederland. Stoeten kinderen trekken rond met gekochte of zelfgemaakte lampions. De winkels sluiten om 18.00 uur!

Even als Sint Maarten is ook het Sinterklaasfeest een oud Hollands kinderfeest.

Sint zal op zaterdag 15 november Stadskanaal bezoeken. Verdere informatie kunt de komende weken vinden via onderstaande media.

Blijf ons volgen via de regionale kranten, twitter facebook en op de site van de Centrum Winkeliers en de Algemene Handelsvereniging: www.winkels-stadskanaal.nl. In het centrum van Stadskanaal, gratis parkeren op één van de vele parkeerterreinen.

Ook de komende weken weer volop activiteiten in het gezellige en sfeervolle centrum van Stadskanaal, u aangeboden door de Centrum Winkeliers Stadskanaal. Donderdagavond is de vaste koopavond in Stadskanaal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.