Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Sinterklaas Express rijdt weer! Ga mee met Sint en Piet in de trein

sinterklaasexpressOp zaterdag 22 en zondag 23 november 2014 is het weer zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten een bezoek brengen aan Museumspoorlijn S.T.A.R. Op beide dagen zal Sinterklaas twee ritten met de trein maken.

Het is al al vele jaren een traditie dat de Goedheiligman eind november bij Museumspoorlijn S.T.A.R. op bezoek komt. En ook dit jaar heeft hij weer een gaatje in zijn drukke programma weten te vinden om een rit met de trein te maken. Maar dat willen Sint en zijn Pieten natuurlijk niet alleen doen! Ze zouden het erg leuk vinden als er natuurlijk veel kinderen meegaan.

Op beide dagen rijdt de Sint twee keer met de trein mee, om 13.00 uur en 15.45 uur. Maar omdat het aantal plaatsen beperkt is wordt reserveren wel aanbevolen. Reserveren voor deze unieke trein kan via de website www.stadskanaalrail.nl en ook telefonisch: (0599) 65 18 90 (werkdagen, tijdens kantooruren).

Meer informatie
Meer informatie over de Sinterklaas Express is te vinden op de website van Museumspoorlijn S.T.A.R.: www.stadskanaalrail.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.