Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ali Osram met zijn snelle Kameel bij MAC stadion Stadskanaal-Noord

Foto: Ronny - Regio-events

Foto: Ronny – Regio-events

STADSKANAAL – Vrijdagmiddag na 13:00 uur ging Ali Osram trainen in het MAC stadion op sportpark noord in Stadskanaal. Ali Osram nodigde iedereen uit om te komen kijken hoe hij het er van af ging brengen met zijn bijzondere verlaagde en speciaal ‘ge-tunede” kameel, met lichtmetalen hoefijzers van Hoefsmid. Toegang en parkeren was vrijdagmiddag helemaal GRATIS. Bovendien maakte je vrijdag kans op kaarten voor de Radio Continu Pinksterraces op 2e pinksterdag waar ook Ali Osram weer van de partij is……

Tekst en foto via Ronny – Regio-events

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.