Direct naar de inhoud.

Knoalster Lorelei Catering online

  • door:
  • op:

knoalsterloreleicatering3STADSKANAAL – Knoalster Lorelei Catering is vanaf vandaag online te vinden op knoalsterloreleicatering.nl. Daarmee zet horeca-ondernemer Dirk Hut een nieuwe stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf.

Hut nam in 2011 cafetaria Knoalster Lorelei aan de Handelsstraat in Stadskanaal over. Hij had toen al zo’n 30 jaar ervaring als chef-kok. Hij stopte vanaf de start zijn horeca-kwaliteiten in zijn nieuwe bedrijf. Dat leidde in 2014 tot de eretitel Leukste snackbar van de provincie Groningen. De snackbar draait goed en is een begrip in Stadskanaal.

De laatste tijd ontdekken steeds meer klanten uit de regio ook de culinaire kwaliteiten van Hut, als het om catering gaat. Daarop besloot de ondernemer een cateringservice te beginnen met een uitgebreid aanbod aan culinaire lekkernijen voor betaalbare prijzen: Knoalster Lorelei Catering.

De cateringservice geldt in heel Noord-Nederland voor bedrijven en particulieren, voor een onbeperkt aantal personen. Op knoalsterloreleicatering.nl staan enkele voorbeelden van de lekkernijen die Dirk Hut kan maken.-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal