Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kanocursus “Kan varen” start op 13 mei

Kanvaren deel1STADSKANAAL – Op vrijdag 13 Mei start kanovereniging Stadskanaal en Omstreken weer met de beginnerscursus “Kan-varen”. De cursus bestaat uit zes lessen en wordt gegeven op de Pageplas in Stadskanaal. Het geheel wordt afgesloten met een toertocht door de omgeving.

De cursus bied veel meer dan een rondje in een kano maken. Er is aandacht voor veiligheid, technieken om te sturen, vervoer van het materiaal, verschillende types kano’s en kayaks, in- en uit stappen onder verschillende omstandigheden en introductie tot de verschillende takken van de kanosport zoals toervaren, wildwater varen en kano-polo. Voor de grote vakantie is men dan op de hoogte van de basistechnieken. De prijs is €25,-.

KVSO_Logo

Op 17 juni organiseert KVSO Ruiten AA tocht”, een kanotocht door het mooie gebied rond de Ruiten AA.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website www.kvso.nl. U kunt ook bellen naar 0599-657269 of 06-55730345.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.