Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op tweede kerstdag in de rij voor opruiming bij Schutrups

 

Schoenen passen in Exloo

EXLOO –- Bij Harrods in Londen gebeurt het nog altijd. Bij De Bijenkorf in Amsterdam tot enige jaren geleden ook. Honderden mensen die zich verdrongen voor de winkeldeur. Maar de winteropruiming zorgt tegenwoordig nergens meer voor commotie. Zeker in Nederland niet. Bij Schutrups Schoenen in Exloo herleven echter oude tijden.

Lange rij 

Op Tweede Kerstdag stonden om tien uur honderden mensen in de rij te wachten om anders dure merkschoenen te scoren voor een zacht prijsje. Jan Schutrups heeft tot en met 9 januari tien (!) zeecontainers achter zijn winkel staan, vol met schoenen in de opruiming. Op de Wintermarkt was het  een heerlijke drukte, waar gratis poffertjes konden worden gegeten en waar de schoenen de zeecontainers uitvlogen. Ook de kleine kinderen werden niet vergeten. Zij kregen een gratis beer.

In de rij voor de opruiming

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.